1. HABERLER

  2. İZCİLERDEN BAŞKAN ÖZGÜVEN’E ZİYARET

İZCİLERDEN BAŞKAN ÖZGÜVEN’E ZİYARET

İrfan Gençlik ve Spor İzci Kulübü Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ettiler.İrfan Gençlik ve Spor İzci Kulübü Başkanı Mehmet...

A+A-

İrfan Gençlik ve Spor İzci Kulübü Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ettiler.

İrfan Gençlik ve Spor İzci Kulübü Başkanı Mehmet Bülbül, Yönetim Kurulu Üyeleri ve minik izciler Başkan Özgüven’i ziyaret ederek kendisinden izciliğin gelişmesi, İzci Evi gibi konularda destek istediler.

Kulüplerinde 20 izcinin mevcut olduğunu kaydeden İrfan Gençlik ve Spor İzci Kulübü Başkanı Mehmet Bülbül bu sayının artması için çalıştıklarını kaydettiler.

İzcilerin kendilerini geliştirebilmeleri için İzci Evi oluşturmak istediklerini vurgulayan Bülbül, bu konuda Başkan Özgüven’den destek beklediklerini sözlerine ekledi.

İzcilerin Ereğli’de aktif bir rol üstlenmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise izcilerin Ereğli’nin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlayacaklarına inandığını söyledi.

Özgüven, İzciliğin küçük yaşta çevre bilinci kazanmasını sağlayan bir faaliyet olduğunu belirterek, “İzci çocuklarımız çevre bilincini yaşayarak öğreniyorlar. Parkları, bulundukları ortamı korumaya, temizliğe özen gösteriyorlar” dedi ve izcilere çeşitli hediyeler verdiler.

İrfan Gençlik ve Spor İzci Kulübü Başkanı Mehmet Bülbül beraberinde getirdiği tabloyu Başkan Özgüven’e takdim etti ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.