1. HABERLER

  2. Şahika Kolejin den Yeni Ereğli Gazetesine Ziyaret

Şahika Kolejin den Yeni Ereğli Gazetesine Ziyaret

10 Ocak Dünya çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Ereğli Şahika Koleji Öğretmenleri Yeni Ereğli Gazetesini ziyaret etti.Dünya Gazeteciler günü...

A+A-

10 Ocak Dünya çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Ereğli Şahika Koleji Öğretmenleri Yeni Ereğli Gazetesini ziyaret etti.

Dünya Gazeteciler günü olması nedeniyle Ereğli Şahika Koleji Müdürü Okay Baran, Öğretmenlerden İbrahim Aslan ve Sabah A.Ş Şirket yetkilisinden oluşan öğretmenler Yeni Ereğli Gazetesini ziyaret ederek10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlayarak başarı dilediler.

Şahika Koleji Müdürü Okay Baran Yaptığı açıklamada; Yeni Ereğli Gazetesinin çalışmalarını takip ediyoruz. Tarafsız ve Objektif çalışmalarınızla taktir ediyoruz diyen Baran, Günümüzde okuma alışkanlığının giderek azaldığını ve görsel basına önem verildiğini söyleyen Okay, basında yazılı basının gazeteciliğinde çok önemli yeri olduğunu ve basının günümüzde olmazsa olmazlarından olduğunu söyleyerek, habercilik anlamında gazetecilik mesleğinin de zorluklarına değindi bu anlamda siz gazetecilerin 10 Ocak Dünya Gazeteciler gününü kutlar çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.