1. HABERLER

  2. Belediye Ekipleri Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Belediye Ekipleri Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Şehrin birçok yerinde bozulan yollara sıcak asfalt çalışması başlatan Ereğli Belediyesi, birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması yaparak tamirat...

A+A-

Şehrin birçok yerinde bozulan yollara sıcak asfalt çalışması başlatan Ereğli Belediyesi, birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması yaparak tamirat çalışmalarını tamamladı.

Ereğli Belediyesi’ne bağlı ekipler bozulan yollarda onarım çalışmaları yaparak şehrin birçok noktasında asfaltlama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt dökülürken, ekipler son olarak Yeni Devlet Hastanesi, Toptancı Hal İçi ve Atatürk Lisesi arkasında asfaltlama çalışmaları yaptı.

Asfalt ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda öncelikle mahalleler arası bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildi. Bağlantı yollarının ardından diğer cadde ve sokakların asfaltlama, bakım ve onarım işlerine ağırlık veren Ereğli Belediyesi, yaz döneminde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm şehre yayarak sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğlililerin rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, asfalt çalışmalarını aciliyet sırasına göre belirlenen program dâhilinde sürdüreceklerini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.