1. HABERLER

  2. Özgüven Karapınar’da ki İftarla İlgili Konuştu

Özgüven Karapınar’da ki İftarla İlgili Konuştu

Belediye Başkanı Özkan Özgüven geçtiğimiz günlerde Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adaylarının da katılımı ile Karapınar’a bağlı Akçayazı...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven geçtiğimiz günlerde Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adaylarının da katılımı ile Karapınar’a bağlı Akçayazı mahallesinde gerçekleştirilen iftar programına katılmasının ardından basına düşen haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Programının müsait olması halinde tüm davetlere icabet etme hassasiyeti içerisinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, geçtiğimiz günlerde Karapınar’a bağlı Akçayızı mahallesinde Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Adaylarının katılımı ile gerçekleştirilen iftar yemeğine de katıldığını anımsattı.

Davete katılmasının bazı basın yayın organlarınca orada bulunan adaylara destek vereceği ve her zaman arkalarında bulunduğu yönünde yorumlanmasının manidar olduğunu dile getiren Özgüven, “Aralarında amcaoğlumun da bulunduğu Pancar Ekicileri Kooperatifi adaylarının katılımı ile düzenlenen iftar yemeğine iştirak ettim. Programımın uygunluğu çerçevesinde hiçbir daveti geri çevirmemeye çalışmaktayım. Şimdiye kadar diğer adaylardan tarafıma iletilen bir davette yoktur” dedi.

Haberde isimleri geçen diğer Pancar Ekicileri Kooperatifi adaylarının davetleri olması durumunda onlarında davetlerine icabet edebileceğini belirten Özgüven, “ Ereğli Belediye Başkanı olarak bütün adaylarımıza eşit mesafedeyim. Şahsımın gözünde birinin diğerinden üstünlüğü söz konusu değildir. Belediye Başkanı olarak programım dahilinde tüm davetlere icabet etmeye çalışıyorum. Diğer adaylarımızdan gelen davetlere de katılabilirim” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.