1. HABERLER

  2. Ereğli Halkı Mahalle İftarlarında Buluşacak

Ereğli Halkı Mahalle İftarlarında Buluşacak

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Huzur Derneği Aşevini ziyaret etti. Ziyarette Ereğli’de bu yıl ramazan ayının bir başka geçeceğini açıklayan...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Huzur Derneği Aşevini ziyaret etti. Ziyarette Ereğli’de bu yıl ramazan ayının bir başka geçeceğini açıklayan Özgüven, “ Bu yıl Ereğli halkımız mahalle iftarlarında buluşacak” diye konuştu.

Yoğun mesaisinin dışında Sivil Toplum Kuruluşlarını da ihmal etmeyen Başkan Özkan Özgüven dün Ereğli Huzur Derneği Aşevini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette Huzur Derneği Başkanı Mehmet Özayaz ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi alan Özgüven, Huzur Derneği’nin Ereğli’de uzun yıllardır güzel hizmetlere imza atan ve Ereğli’nin sosyal hayatına yön veren önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

Huzur Derneğinin geçtiğimiz günlerde Ereğli’ye kazandırdığı Aşevi ile maddi durumu zayıf ve ekonomik sıkıntı yaşayan ailelere önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Başkan Özgüven, ziyarette bir takım incelemelerde bulunduğunu ve mutfağın çok hoşuna gittiğini belirtti. Özgüven, Ereğli Belediyesi olarak yürüttükleri Aşevi hizmetlerinin yanı sıra Huzur Derneğinin de vatandaşlara bu yönde destek vermesinin kendilerini ayriyeten mutlu ettiğini dile getirerek, Ereğli Belediyesi olarak yardımlaşma ve dayanışmaya duygusunun hat safhaya ulaştığı Ramazan ayında kuracakları mahalle sofralarına durumu iyi olan, olmayan tüm vatandaşların katılmasını istediklerini anımsattı.

Bu yıl Ereğli’de Ramazan ayının bir başka güzel geçeceğini sözlerine ekleyen Özgüven şunları söyledi:  “ Ereğli Belediyesi olarak bu yıl rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın manevi havasını en iyi şekilde tadarak mahalle iftarları yapacağız ve faaliyetlerimizi Huzur Derneği ile gerçekleştireceğiz.   Bununla ilgili olarak çalışmalarımızda sona gelmiş bulunuyoruz. 30 gün boyunca mahallelerimizde vatandaşlarımızla kucaklaşacağız” dedi.

İftar programlarının dışında Ereğli halkının hoş vakit geçirmesi için Ereğli’ye özel ramazan etkinlikleri de tertip ettiklerini de vurgulayan Özgüven, İşadamlarına ve sivil toplum kuruluşlarına verecekleri iftar yemekleri ile ilgili programlarını belediye ile birleştirmeleri konusunda çağrıda bulundu.

Özgüven, mahalle iftarları ile ilgili olarak vatandaşların öncelikle manevi katkısını, akabinde ise maddi katkısını beklediklerini ifade ederek sözlerini bitirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.