1. HABERLER

  2. Özgüven: Amacımız Ereğli’ye En İyi Hizmeti Vermek

Özgüven: Amacımız Ereğli’ye En İyi Hizmeti Vermek

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Yol Ekipleri olası trafik kazalarının engellenmesi için sıkıntılı bölgelerde yol genişletme çalışmalarına başladı....

A+A-

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Yol Ekipleri olası trafik kazalarının engellenmesi için sıkıntılı bölgelerde yol genişletme çalışmalarına başladı. Çalışmalarla ilgili konuşan Özgüven, “ Amacımız Ereğli halkına en iyi hizmeti verebilmektir” dedi.

Ereğli’nin daha yaşanabilir bir kent hüviyetine kavuşması için Ereğli Belediyesinin tüm birimleri ellerinden gelenin en iyisini yapma hususunda çaba ve gayret sarf ediyor. Çalışmalar kapsamında Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol ekipleri tarafından Ziya Gökalp Mahallesi ve 500 Evler Mahallesini kapsayan yolda başlayan genişletme çalışmaları bugünde devam ediyor.

Genişletme çalışmalarının olası trafik kazalarının önüne geçilmesi hususunda isabetli bir karar olduğunu ifade eden çevre sakinleri çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, şehrin muhtelif yerlerinde trafik yönünden sıkıntılı yollarda genişletme çalışmalarının başlatılması için talimat veren Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ettiler.

Ereğli Belediyesi olarak Ereğli halkının daha iyi ve refah koşullarda hayatlarını idame ettirebilmeleri için Belediyenin tüm birimleri ile birlikte gece gündüz çalışmaya hazır olduklarını belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, kazaların önüne geçebilmek adına genişletilmesi gereken yollar üzerinde çalışmaların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.