1. HABERLER

  2. Ereğli’de 300 Engellinin Ağız ve Diş Kontrolü

Ereğli’de 300 Engellinin Ağız ve Diş Kontrolü

Engelli Yaşam Ofisi ve Ortondontri Uzmanı Burak Büyüktürk’den Örnek ÇalışmaEreğli Belediyesi Engelli Yaşam Çalışma Ofisinin yürüttüğü proje...

A+A-

Engelli Yaşam Ofisi ve Ortondontri Uzmanı Burak Büyüktürk’den Örnek Çalışma

Ereğli Belediyesi Engelli Yaşam Çalışma Ofisinin yürüttüğü proje kapsamında Ortondontri Uzmanı Burak Büyüktürk’ün katkıları ile Ereğli genelinde bulunan engelli bireylerin ağız ve diş sağlığı kontrolleri yapılacak.

Ereğli genelinde bulunan engelli bireylerin ve onların ailelerinin sıkıntılarının ön plana çıkarılması ve çözüm yollarının aranması hareketinden doğan Ereğli Engelli Yaşam Çalışma Ofisi engelli birey ve ailelerine yönelik yürüttükleri yararlı faaliyetler her geçen gün çığ gibi büyüyor. Ereğli’nin ilk Ortodonti Uzmanı olan Burak Büyüktürk ile işbirliği içerisinde olan Engelli Yaşam Çalışma Ofisi yetkilileri, Büyüktürk’ün katkıları ile bir yıl boyunca yaklaşık 300 engelli bireyin ağız ve diş sağlığı bakımlarını yaptıracak.

Konu ile ilgili olarak basın açıklamasında bulunan Engelli Yaşam Çalışma Ofisi Başkanı Uz. Dr. Serdal Kanuncu, ofislerinin engelli bireylerin ve onların ailelerinin sıkıntılarının giderilmesi noktasında gece gündüz çalıştığını anımsattı. Bu doğrultuda engelli bireylerde ağız ve diş sağlığı bakımının ihtiyaç haline gelmesinden ve Ortodonti Uzmanı Burak Büyüktürk’ün bu bakımları üstleneceğini öğrenmelerinden hareketle çalışmaları başlattıklarını ve bu duyarlılıktan dolayı Burak Büyüktürk’e teşekkür ettiğini ifade etti.

Dr. Burak Büyüktürk ise, “Bir yıl boyunca randevu sistemi ile engelli bireylerimizin ağız ve diş sağlığı bakımlarını üstlendik. Ereğli’miz de büyük ihtiyaç sahibi olan engelli bireylerimize böylesine bir hizmeti vermek bizleri son derece sevindirmiştir. Bir yıl boyunca yaklaşık 300 engellimizin ağız ve diş sağlığı bakımlarını yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.