1. HABERLER

  2. GENEL

  3. ETYEMEZ Büro memursen Genel Merk. Tören ile Açtı
ETYEMEZ Büro memursen Genel Merk. Tören ile Açtı

ETYEMEZ Büro memursen Genel Merk. Tören ile Açtı

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ Büromemursen Genel Merkezi Yeni Hizmet Binası Açılış Törenine KatıldıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil...

A+A-

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ Büromemursen Genel Merkezi Yeni Hizmet Binası Açılış Törenine Katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, "Demokrasinin işlemesi, gelişmesi örgütlü yapılarla mümkündür. Artık iş, işçinin ayağına, çalışanın ayağına gidiyor. Öyleyse örgütlü yapılar da bunu göz önünde bulundurarak daha güçlü hale gelmeli" dedi.

Etyemez, Büro Memur-Sen'in Mebusevleri'ndeki genel merkez binasının açılış törenine katıldı.

Türkiye'de 4 yılda 4,5 milyon kişinin istihdam edildiğini ve işsizlik oranın yüzde 9'lar seviyesine indirildiğini belirten Etyemez, istihdam rakamları kadar sosyal politikaların gelişmesini ve demokratik sistemin işlemesini de önemsediklerini söyledi.

Bakanlık olarak çalışma hayatının sorunlarına ilgili tarafların görüşlerini alarak çözüm ürettiklerini vurgulayan Etyemez, şöyle konuştu:

"Demokrasinin işlemesi, gelişmesi örgütlü yapılarla mümkündür. Artık iş, işçinin ayağına, çalışanın ayağına gidiyor. Öyleyse örgütlü yapılar da bunu göz önünde bulundurarak daha güçlü hale gelmeli, sorunların çözümüne katkı sağlayacak çaba içerisinde olmalı."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.