1. HABERLER

  2. Etyemez : Konya'da Bir İlki gerçekleştirdi

Etyemez : Konya'da Bir İlki gerçekleştirdi

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ, Konya SGK Danışma ve Rehberlik Hattını Hizmete AçtıSosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konya İl Müdürlüğü’nce çalışması...

A+A-
ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ, Konya SGK Danışma ve Rehberlik Hattını Hizmete Açtı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konya İl Müdürlüğü’nce çalışması tamamlanan 444 5 SGK Danışma ve Rehberlik Hattı, Türkiye’de ilk kez Konya’da hizmete girdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürlüğü binasında düzenlenen 444 Konya SGK Danışma ve Rehberlik Hattı hizmetinin açılış törenine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Bestami İnan, Mustafa Dündar, Türk Telekom İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman ve Konya protokolü katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan SGK İl Müdürü Cem Dinç, “444 5 745 Konya Sosyal Güvenlik Bilgi Hattımız ile vatandaşlarımıza bir adım daha yaklaşmayı hedefledik. Hizmete geçen bu iletişim hattı, Konyalı hemşehrilerimizin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüz ve merkez müdürlüklerimizin hizmet binalarına kadar gelmeden sadece bir telefon ile İş göremezlik ödeneği (rapor parası), Sağlık hizmeti müstahaklık sorgulaması, Askerlik, Yurtdışı ve doğum borçlanması bilgilendirmesi, 4/B (Bağ-kur) ve GSSS borç sorgulaması, Sağlık ödemeleri, Maluliyet işlemleri ve Evrak takip süreci hakkında bilgilendirme ve danışma işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bir hizmet hattıdır. 444 4 745 Konya Sosyal Güvenlik Bilgi Hattının il müdürlüğümüze tahsis edilmesinde yardımlarını esirgemeyen Konya Türk Telekom İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman ve tüm çalışanlarına huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, bilgi hattının tüm Konyalılara hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.