1. HABERLER

  2. AKSARAY

  3. Polis’den Lüks Villaya Kumar Operasyonu: 8 Gözaltı
Polis’den Lüks Villaya Kumar Operasyonu: 8 Gözaltı

Polis’den Lüks Villaya Kumar Operasyonu: 8 Gözaltı

Aksaray'da lüks bir villaya kumar operasyonu düzenleyen polis ekipleri  50 bin TL nakit para, 25 bin TL banka çeki ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirdi.Aksaray...

A+A-

Aksaray'da lüks bir villaya kumar operasyonu düzenleyen polis ekipleri  50 bin TL nakit para, 25 bin TL banka çeki ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirdi.

Aksaray da  lüks bir villaya kumar operasyonu düzenleyen polis, 50 bin TL nakit para, 25 bin TL banka çeki ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirdi.

Operasyon gece yarısı Aksaray'ın merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi 128. Dinç Caddesi üzerindeki lüks villada gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, villada kumar oynandığı, oynatıldığı ve uyuşturucu kullanıldığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, lüks villada teknik ve fiziksel takip başlattı. Yapılan takiplerin ardından yeterli delile ulaşan ekipler operasyon için gece yarısı düğmeye bastı.

   Gerçekleştirilen operasyonda S.T.(33), E.A.(31), M.Ç.B.(30), T.D.(27), S.T.(35), H.G.(34), S.B.(22) ve ikamet sahibi M.E.Ç.(37) olmak üzere toplam 8 kişi kumar oynarken paralarla birlikte suçüstü yakalandı. Yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken, polisin villada yaptığı aramada kumar masalarında toplam 25 bin TL banka çeki, 50 bin TL nakit para, yüksek miktarda dolar, Euro ve İngiliz Sterlini ele geçirdi. Gözaltına alınan 8 şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması ise devam ediyor .

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.