1. HABERLER

  2. Fatura Ödemelerine Bank Asya’da Eklendi

Fatura Ödemelerine Bank Asya’da Eklendi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli’ye bağlı 36 mahalle ve 16 köyün su ihtiyacının kendileri tarafından karşılandığını ve bu hizmet...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli’ye bağlı 36 mahalle ve 16 köyün su ihtiyacının kendileri tarafından karşılandığını ve bu hizmet karşılığında kesilen faturaların anlaşmalı bankalara otomatik ödeme talimatı ile yapılmaya devam ettiğiniabileceğini söyledi.

 

Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu, belediye personeli tarafından iki ayda bir abonelere kesilen faturaların ödemesinin unutulması ile sorun yaşayan vatandaşların, borcun ödenmemesi sonrası ortaya çıkabilecek sorunlardan kurtarılması amacıyla Belediye ile bankalar arasında yapılan protokol ile ödemeler bankalara da yapılabiliyordu. Bu halkaya son olarak Bank Asya’da eklenmiş oldu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, makamında kabul ettiği Bank Asya Ereğli Şube Bireysel Pazarlama Yetkilisi İsmail Asri ile görüşerek hazırlanmış olan sözleşmeler imzalandı.

Başkan Oprukçu, otomatik ödeme talimatı ile zamandan da kazanç sağladığı konusuna değinerek, “Vatandaşlarımız belediyemizde bulunan veznelerin yanı sıra, anlaşmalı bankalar olan Bank Asya, Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, Denizbank veya Finansbank’tan birine otomatik ödeme talimatı vererek zamandan tasarrufta edebilecek. Özellikle yaşlı emeklilerimiz bu talimat ile gereksiz sıkıntı ve yorgunluktan da kurtulmuş olacak. Bu uygulama ile fatura ödemelerinin unutulması gibi bir sorunda yaşamayacaklar” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.