1. HABERLER

  2. Gençlik Merkezine Yol Açılıyor

Gençlik Merkezine Yol Açılıyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Ekipleri stad girişindeki duvarı yıkarak yapımı devam eden Gençlik Merkezine yol açıyor.Yoğun bir şekilde sürdürülen...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Ekipleri stad girişindeki duvarı yıkarak yapımı devam eden Gençlik Merkezine yol açıyor.

Yoğun bir şekilde sürdürülen yol açma çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedeflenirken Kapalıspor Salonu etrafı ise ihate duvarı ile çevrildi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’nin sosyal ve kültürel yaşantısına yön verecek olan Gençlik Merkezi binasının hızlı bir şekilde tamamlanma noktasına geldiğini belirterek, “Gençlik Merkezinin aktif kullanımı noktasında özellikle ulaşımda herhangi bir aksamanın yaşanmaması için Ekiplerimiz yol açma çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak stadyumun arkasındaki duvarlar yıkıldı ve 205 m. uzunluğunda 12 m. genişliğinde bir yol güzergahı Konya-Adana Karayoluna bağlandı. Şehir Merkezinden de ulaşım rahatlıkla sağlanması için öncelikle Kapalıspor Salonu önünde bir düzenleme yapıldı. Salonun dış kısmında bulunan ve tel örgü içerisindeki basketbol sahası söküldü ve salonun etrafı ihate duvarı ile çevrildi. Cadde üzerindeki stadyumun duvarları da yıkılarak Gençlik Merkezi önüne kadar yol açılıyor. Ticaret Lisesi önünden Gençlik merkezi önüne kadar olan bu yol güzergahı ise 200 m. uzunluğunda 20 m. genişliğinde olacak. Hızlı bir şekilde sürdürülen çalışmaları kısa sürede tamamlayarak hizmete sunmuş olacağız” dedi.

Gençlik Merkezinde ki çalışmaların da hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Özgüven, Gençlik Merkezinin çok amaçlı salon, engelli bireylere ait oda, yöresel oyunlar odası, müzik odaları, güzel sanatlar odası, dinlenme odaları, kafeterya, spor salonu ve tenis kortları gibi birçok faaliyet alanına sahip olduğunu ve maliyetinin 2 milyon 500 bin lirayı bulduğunu ifade etti.

Gençlik Merkezinin toplumun tüm kesimlerine hitap edeceğini de kaydeden Özgüven, Gençlik Merkezindeki birimlerin engellilere göre dizayn edilmesinin ise en önemli ayrıntı olarak göze çarptığını kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.