1. HABERLER

  2. Güngör, Aday Adaylığını Açıkladı

Güngör, Aday Adaylığını Açıkladı

Güngör, Aday Adaylığını AçıkladıAK Parti Konya Milletvekili AdayAdayı Genç İşadamı Ersin Güngör İlçe Teşkilatında AdayAdaylığını Açıkladı.Ereğli...

A+A-

Güngör, Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Konya Milletvekili AdayAdayı Genç İşadamı Ersin Güngör İlçe Teşkilatında AdayAdaylığını Açıkladı.

Ereğli AK Parti İlçe teşkilatında Konya Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Ereğli'nin sevilen isimlerinden işadamı Ersin Güngör Aday Adaylık açıklaması Ereğli’de olduğu gibi köylerinde de olumlu ses getirdi.

AK Parti’nin Güçlü Aday Adaylarından bir isim olarak görülen Ersin Güngör için ova köylerinin bölgemiz için doğru bir isim olduğunu Liste’ye girmesi dahilinde Ankara’da Ova’nın sorunlarını dile getirecek ve çözebilecek yetenek, bilgi ve birikime sahip olduğu söylenirken, Ersin Güngör’ün listeye girmesiyle, Ereğli Halkı olarak sorunlarıyla birebir ilgilenecek bilgi, birikime sahip, mevcut hükümete yardımcı olabilecek isim olarak görüyoruz dendi.

Ersin Güngör yaptığı açıklamada genç bir kardeşiniz olarak siz hemşerilerime hizmet etmek için Allah’ın izni ile AK Partiden Konya Milletvekili Adayadayı oldum Allah nasip eder de listeye girersem bütün imkanlarımla gücümle Ereğli’mize hizmet edeceğim dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.