1. HABERLER

  2. Halkın İçinden Bir Başkan

Halkın İçinden Bir Başkan

Mesaisinin büyük bir bölümünü gerek makamında gerekse Ereğli sokaklarında gezip halkın şikâyetlerini dinleyerek geçiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven...

A+A-

Mesaisinin büyük bir bölümünü gerek makamında gerekse Ereğli sokaklarında gezip halkın şikâyetlerini dinleyerek geçiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven halkın takdirini kazanıyor.

Mesaisinin önemli bölümünü Ereğli’nin dört bir yanında halkın içinde ve onların sorunlarını dinleyerek geçiren Özkan Özgüven, doğal olarak herkesin takdirini topluyor. Samimi ve yapmacık olmayan davranışları ile halkçı başkan olarak nitelenen Başkan Özgüven, yaşlısından gencine, çoluğundan çocuğuna sevilen bir isim. Sadece eser siyaseti değil, gönül siyasetini de önemseyen Özgüven, eser ve gönül siyasetini bir arada yürüterek kısa bir zaman zarfında halkın içinden bir isim olmayı başardı.

Çeşitli etkinlikler vasıtasıyla da sık sık halkla iç içe olan Başkanı Özgüven, esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Ziyaretlerde vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Özgüven, sorunları tek tek not aldırarak imkânlar doğrultusunda çözüme kavuşturulması için gerekli talimatları veriyor.

Adım adım Ereğli'nin her noktasını gezen ve gittiği her yerde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Özgüven, "Esnafımızın yanında, vatandaşımızın içinde, vatandaşımızla birlikteyiz. Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak yıllardır mahrum bırakılan hizmetleri öncelik edinerek şehrimize birçok alanda hizmet getireceğiz. Bizimle Ereğli bir başka güzel olacak” diye kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.