1. HABERLER

  2. Hayırsever Ali Kumru ‘ya Ziyaret

Hayırsever Ali Kumru ‘ya Ziyaret

“ Hayırsever vatandaş Ali Kumru onure edildi ”Yunus Emre Yusuf Ziya Uğurlu Camine yapmış olduğu yardımlardan dolayı hayır sever vatandaş Ali Kumru...

A+A-

“ Hayırsever vatandaş Ali Kumru onure edildi ”

Yunus Emre Yusuf Ziya Uğurlu Camine yapmış olduğu yardımlardan dolayı hayır sever vatandaş Ali Kumru cami yaptırma ve yaşatma derneği yetkilileri ile Ulu Cami İmamı Hasan Çınar  ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu tarafından evinde ziyaret edildi.

Belediye Başkanı Oprukçu,” Yaptığınız yardımlar ile hayırseverliliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz ,yüreğine sağlık.Allah hayrını kabul etsin.Ereğli’miz sizlerin sayesinde muhteşem bir camiye kavuşuyor. “diyerek teşekkür ederken Ali Kumru’ya çiçek takdim etti.

“ Hayır işlerinde bulunmak herkese nasip olmuyor “ diyen Ulu Cami imamı Hasan Çınar tarafından Hadis-i Şeriflerle birlikte dualar okundu.Yunus Emre Yusuf Ziya Uğurlu Cami yaptırma ve yaşatma derneği başkanı Mehmet Koç ise Ali Kumru’nun geçmişten bu güne kadar yardımlarda bulunduğunu kaydederek hayırseverliliğinden dolayı Ali Kumru’ya teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.