1. HABERLER

  2. KASIM TOPAK ORTAOKULUNUN CESUR YÜREKLERİ

KASIM TOPAK ORTAOKULUNUN CESUR YÜREKLERİ

Konya’da yapılan okullar arası Kros il birinciliği yarışmasına Kasım Topak Ortaokulu yine damgasını vurdu. Konya merkez ve çevre ilçelerden birçok...

A+A-

Konya’da yapılan okullar arası Kros il birinciliği yarışmasına Kasım Topak Ortaokulu yine damgasını vurdu. Konya merkez ve çevre ilçelerden birçok okulun katıldığı Yıldız Erkekler Kros il birinciliği yarışmasında Ereğli’yi temsilen katılan okulumuz sporcuları kendilerinden en az iki yaş büyük abileriyle yarışmalarına rağmen takım halinde il 2.si olmayı başardılar. 300 m. Koşulan bu yarışta performanslarıyla dikkat çeken cesur yürekler önümüzdeki yıllar için de ümit verdiler.

Okul Aile birliği yönetim kurulu başkanı Salih YÜCEL; disiplinli,düzenli ve bilinçli her çalışmanın sonunda başarının geleceğini vurguladı. Yücel ayrıca, sportif yarışmalarda dikkat çeken okulumuzun cesur yüreklerini tebrik ederek ,başarıya giden yolda desteklerini esirgemeyen  Sayın Kaymakamımız  Şakir ERDEN’e , İlçe milli eğitim müdürlüğüne, salon ve sahasından sınırsız çalışma imkanı bulduğumuz  Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğüne,’’okullar hayat olsun’’ projesi adı altında çeşitli sportif  branşlarda kurs açan Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne, Okul müdürü Yusuf YAMAN’a ve takımı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni  Ahmet Özkan YAZICI’ya teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Bizler de basın kuruluşları olarak Kasım Topak Ortaokulu'nu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.