1. HABERLER

  2. Köyiçi Yolları Düzenleniyor

Köyiçi Yolları Düzenleniyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köy ve  köy içi yollarında yol bakım ve kumlama çalışmalarına devam ediyor. Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köy ve  köy içi yollarında yol bakım ve kumlama çalışmalarına devam ediyor.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından kentin birçok bölgesinde yol bakım ve kumlama çalışmaları devam ederken, köy ve köy içi yollarında bakım ve kumlama çalışmalarına Selvili, Alhan ve Çimencik Köyleri ile devam etti.

Ekipler, Çimencik, Alhan ve Selvili Köyü’nde yol açma ve kumlama çalışması yaparken, kent merkezi dışında da yol bakım, onarım ve kumlama çalışmalarına devam ediyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, kış şartları ile bozulmuş olan köyiçi yollarında bakım, onarım ve kumlama çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Başkan Oprukçu, göreve geldikleri günden itibaren köylere kadar hizmet götürdüklerini hatırlatarak, “Biz göreve geldiğimiz günden itibaren köy ve kasabalarımızdaki okul ve camilerimiz başta olmak üzere, yol, su ve park alanı gibi hizmetleri vatandaşlarımıza götürmeyi başaran bir belediye olduk. Biz bu çalışmaları Büyükşehir yasası ortada bile yokken, kısıtlı imkanlarımızı zorlayarak yerine getiriyorduk. Allaha şükür Ereğli insanı yapılanı biliyor, kendisine edilen hizmeti görüyor. İnkar etmiyor ve bunu açık yüreklilikle her yerde dile getiriyor. Hepsinden Allah razı olsun. Biz, önümüzdeki dönemde de ortaya koyacağımız projelerle, hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu güne kadar hizmet almamış tek bir köy dahi bırakmadıklarını dile getiren Başkan Hüseyin Oprukçu, “Alt yapısı tamamlanan bölgelerde ve merkeze bağlı köylerimizde yol yapım ve kumlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Ereğli’de hizmet almamış tek bir köy dahi bırakmadık. Daha önce Belediye’yi görmeyen bu yerleşim bölgeleri, bizim dönemimizde belediye hizmetleri ile tanışma fırsatı buldu. Önümüzdeki dönem bu hizmetler katlanarak devam edecektir. Alt yapı problemlerini tamamladığımız köylerimizi inşallah asfaltla da tanıştıracağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.