1. HABERLER

  2. Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesi’nden Akbel’e Ziyaret

Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesi’nden Akbel’e Ziyaret

14 Ağustosta yapılan Pankobirlik seçimlerini kazanan Mustafa Akbel hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.Ereğli'nin basın mensuplarından...

A+A-

14 Ağustosta yapılan Pankobirlik seçimlerini kazanan Mustafa Akbel hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Ereğli'nin basın mensuplarından olan Ereğli Metro Tv Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca ve Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz sahibi H. Esra Göktepe, Yazı İşleri Müdürü Serpil Atmaca, geçen hafta gerçekleşen Pankobirlik seçimlerini kazanan Mustafa Akbel ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Atilla Atmaca , zorlu geçen seçim sonrası başarınızdan dolayı sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum, dedi. Pankobirliğin Ereğli için çok önemli

olduğunu kaydeden Atilla Atmaca , Yeni dönemin Ereğli Üreticisine ve Bölge Çiftçisine hayırlı olur dedi. Sizin ve ekibinizin büyük başarılara imza atacağını inanıyorum diyen Atmaca, Tekrar hayırlı uğurlu Olsun, dedi.

Ereğli Pankobirlik Başkanı Mustafa Akbel, adaylığımız ve sonrasında bize destek olan siz Metro tv ve Yeni Ereğli Gazetesine ve tüm Ereğli çiftçilerimize çok teşekkür ediyorum. Seçim bitti bizim işimiz bundan sonra başlıyor. Üreticilerimiz için yapılması gereken ne varsa el birliği ile yapacağız. Seçim sürecinde söylemiş olduğumuz sözlerimizin arkasında olacağız. Ereğli ve Üreticilerimiz adına yapılması gereken ne varsa yapmaya gayret edeceğiz. İnsanlarımızı birbirinden ayırmadan hizmet edeceğiz, dedi.

Ereğli Metro Tv Sahibi Atilla atmaca ve ekibine, Yeni Ereğli Gazetesi Sahibi Esra Göktepe ve Yazı İşleri Müdürü Serpil Atmaca’ya bu hayırlı olsun ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum diyen Akbel, çalışmalarınızda başarılar diliyorum, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.