1. HABERLER

  2. Öğrencilerden Oprukçu’ya Aşure

Öğrencilerden Oprukçu’ya Aşure

Özel Merve Şahika İlkokulu, öğrenci, öğrenci velileri ve Ereğli Halkı ile Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayında düzenlediği programlarla Muharrem...

A+A-

Özel Merve Şahika İlkokulu, öğrenci, öğrenci velileri ve Ereğli Halkı ile Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayında düzenlediği programlarla Muharrem ayının anlamına uygun değerlendirilmesini amaçlıyor.

Yapılan etkinlikler kapsamında ilk olarak okulda öğrencilere aşure ziyafeti verildi. Ereğli Protokol makamları başta olmak üzere diğer resmi kurum ve kuruluşlarda görev yapan tüm idari amir ve personele okul öğrencileri tarafından aşure ikramında bulunuldu.Bu doğrultuda Özel Merve Şahika İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Okul Müdürü Okay Baran eşliğinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu da makamında ziyaret ettiler.Öğrenciler Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya aşure ikram ettiler.

Özel Merve Şahika İlkokulu Müdür Okay Baran  ,” Çocuklarımız sosyal toplum projesi kapsamında Muharrem ayını ve aşureyi idrak etmiş olurlar , hem de şehitlerimizi hayırla yad etmiş oluruz.Bu vesile ile sizleri de ziyaret etmiş olduk” dedi.Muharrem ayında böylesi anlamlı bir ziyaretten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu “ Kadere inanan insanlarız ,dolayısıyla hayır ve şerrin de Allah’tan geldiğini bilenlerdeniz.Temenni ediyor ve diliyoruz,İslam tarihinde benzeri manada acılar yaşanmasın “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.