1. HABERLER

  2. Önce Vatandaşı Dolandırdı Sonra Polisleri Oyuna Getirdi

Önce Vatandaşı Dolandırdı Sonra Polisleri Oyuna Getirdi

İlçemiz Ereğli de kendisini komiser olarak tanıtarak Bediha Ersev’i arayaran dolandırıcı, "Kimliğinize Terör örğütü el koydu. Kimliğinizi kurtaracağız...

A+A-

İlçemiz Ereğli de kendisini komiser olarak tanıtarak Bediha Ersev’i arayaran dolandırıcı, "Kimliğinize Terör örğütü el koydu. Kimliğinizi kurtaracağız vereceğimiz hesap numarasına para yatırın. Dedi. Paniğe kapılan Ersev hemen evdeki altınlarını ve parasını alarak altınları bozduruyor bankadaki paralarını çekerek verilen hesap numarasına 26 milyar Ziraat Bankasından daha sonra 21 milyar TL Ptt Şubesinden yatırıyor.

Edinilen bilgilere göre paraları hesaba yatırdıktan sonra dolandırıldığını fark eden Ersev Ereğli PTT Müdürü İbrahim Demirel in yanına giderek Ereğli Ptt Müdürüne durumu anlatan Evser yardım istiyor. Ptt Müdürü İbrahim Demirel Evser’e yardım etmek için hemen İstanbul şubesindeki Ptt Müdürünü arayarak ,durumu izah ediliyor. İstanbul şubesindeki PTT müdürü şubede bulunan, Polis memuruna hesaptaki parayı çeken kişinin dolandırıcı olduğunu ve yakalamalarını istiyor.

İddaya göre orada bulunan Polisler dolandırıcıyı yakaladıklarını Emniyete götüreceklerini söylüyerek Dolandırıcı arkadaşlarını alıp gidiyorlar. İstanbul şubesi Ptt Müdürü, Ereğli Ptt müdürü Demirel’i arayarak dolandırıcının yakalandığını İstanbul’daki Emniyet şube müdürlüğüne götürüldüğünü söylüyor . Ereğli Emniyeti Durumun takibi için verilen numarayı arıyor polis sandığı dolandırıcılardan bilgi alıyor yakaladıkları şahsın İsminin Mehmet Serkan Özcan olduğunu söyleyen dolandırıcılarla karşılıklı bir süre diyalok kuruluyor . daha sonra tekrar verilen numarayı arayan polis numara cevap vermeyince, kendilerininde kandırıldığını verilen İsim ve numaranın sahte, kişilerinde dolandırıcı olduğunu anlıyor.

Her geçen gün giderek artan dolandırıcılık olaylarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.her gün bir vatandaşımızın çanı yanıyor. Dolandırıcılık olayını meslek edinen insanlara kim dur diyecek? Bu insanlar resmen insanlarla dalga geçerek kolay yoldan para kazanma yolunu bulmuş işini yürütüyor.

Sende burada gece gündüz didin dur evime bir ekmek götürecem diye insanların dişinden tırnağından ne güçlükle artırıp biriktirdiği paraları bir çırpıda alıyorlar o kadar polis o kadar yapılan ihtar, uyarı hepsi boşa gidiyor bu duruma devletin el koyması bu dolandırıcı çetesini yakalaması gerekmez mi bunun için acil çözüm önlemleri alınmalı diyor. Bediha Ersev’e geçmiş olsun diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.