1. HABERLER

  2. Oprukçu;” Bizde Hizmetten ve Nezaketten Başka Ne Gördünüz”

Oprukçu;” Bizde Hizmetten ve Nezaketten Başka Ne Gördünüz”

“ Sağlık Ocağımızı Kapatanlar Utansın” diyen Beşyüz Evler mahallesi muhtarı Orhan Demirel ve mahalle sakinleri Oprukçu’yu bağrına basarak tam...

A+A-

“ Sağlık Ocağımızı Kapatanlar Utansın” diyen Beşyüz Evler mahallesi muhtarı Orhan Demirel ve mahalle sakinleri Oprukçu’yu bağrına basarak tam destek sözü verdiler.

Yol arkadaşlarıyla birlikte seçim çalışmalarına dolu dizgin devam eden ve sinevizyon eşliğinde hizmetlerini vatandaşlara anlatan,ikinci dönem hayata geçirmeye kararlı oldukları projeleri anlatan Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu Beşyüz evler mahallesinde olağanüstü muhteşem bir kalabalık tarafından çiçeklerle ve havai fişeklerle karşılandı.

Beşyüz evler mahallesindeki açık hava toplantısı miting meydanını aratmazken Oprukçu burada şöyle konuştu;“Bizden adamlıktan,hizmetten başka ne gördünüz.Belediye Başkanı olduğumuzda ilk asfaltı Beşyüz Evler mahallemize döktük.Beşyüz Evleri doğalgaza kavuşturabilmek için 3 yıldır çırpındım.Şimdi Beşyüz Evlerde doğalgazı olmayan ev kalmadı.Mahalle muhtarımız teşekkür etti,mahalleli de teşekkür etmek için 30 Mart 2014 tarihini bekliyormuş.Öteden beri su problemi olan Beşyüz evlerin su deposunu yapıyoruz. Beşyüz evlerle birlikte Koraş mevkii,Hacı Memiş köyü tarafı ile Beyköy kısmındaki evlerin de su problemi olmayacak” dedi.  Oprukçu;”Biz yarın her iki adayımızın da Belediye Başkanı olacağız.Yol arkadaşlarımın ve benim derdimiz MHP’nin ve Hüseyin Oprukçu’nun kazanmasından ziyade Ereğli’nin kazandığı bir seçim olsun.Dedikoduyu,fitneyi,fesatı bırakın”dedi.Herkese eşit olunması gerektiğine işaret eden Oprukçu;”Sayın Başbakan da bakanlar da sadece Akp’nin Başbakanı ve bakanlarıysa bilemem ama herkesin Başbakanı ve bakanları olmak zorundalar.Belediye Başkanı olurken,sağcı solcu,doğulu batılı herkesin Belediye Başkanı olmalı.İşe alırken git partiye kayıt ol gel,partiye kayıt olmazsan işe almam demeyen birisi olmalı” dedi.

Zulüm sürecinde yaşanan baskıları Beşyüz evler mahallesi sakinleriyle paylaşan Oprukçu;”Belediye Başkanlık maaşından çocuklarına bir lokma yedirmeyen bir Belediye Başkanından ne istiyorsunuz da her hafta müfettiş üstüne müfettiş,baskı ve operasyonlarla zulüm ederek hizmet yapamaz hale getiriyorsunuz.Amaçları diz çöktürmek,Akp’ye geç diye de çok baskı yaptılar.Olacak iş değil,biz soyunduğumuz yerde giyiniriz”dedi. Hizmetleri Ereğli halkıyla birlikte yürüttüklerini dile getiren Oprukçu;”Ereğli’deki hemşehrilerime Belediye Başkanından ne istiyorsunuz diye sordum.Ereğlililer gazinoları şehir dışına taşı git evinde yat dediler.Gazinoları Ereğli şehir dışına taşıdım ama gidip de evimizde yatmadık.Böylece esnafımızda şehirdeki vatandaşlarımız da huzurlu bir şekilde gezebilme imkanına sahip oldular”diyerek önceki dönem Akp’li Belediye tarafından gazinolara verilen ruhsat sayısının da 48 ‘e kadar çıktığını sözlerine ekledi.

Birileri kıskanmasın.Fil dişi kuleden birilerinin marifetiyle aday olup da ben ne söyleyeceğim diye halkın önüne çıkmadık.Çalışmadan baba parasıyla  gelerek Belediye Başkanı olup Ereğli’nin 5 yılını heba edenler oldu.Ben projelerim içinde Belediye binasını hastane yapacağım diye açıklayınca Akp’nin adayı da ben Doğa Hastanesini alacağım diyor,sen önce git Devlet Hastanesini yaptır.Devlet hastanesini bir an önce tamamlayacağım,doktor açığını tamamlayacağım dese daha doğru bir şey söyler” dedi.

Taş evlerin Belediyeye tahsisinin yapılması için 5 yıl uğraştım,tahsisin seçimden sonra yapılacağı sözünü aldım.Taşevleri de Korkut Ata Sosyal Tesisleri olarak tanzim edeceğim.“Sağlık ocağımız kapalı “ diyen Beşyüz evler mahallesi sakinlerinin bu isteğine Oprukçu,500 evler mahallesinde bir sağlık ocağının açılmasını ve bir aile hekiminin burada görev yapmasını temin edeceğini ifade etti. “ Bizim çabalarımızla doğalgaza kavuşan Beşyüz evlere bir sıcak asfalt yakışır”diyen Oprukçu,asfalt sözü verdi.Beşyüz evlerdeki gençlere futbol sahası sözü veren Oprukçu bu sözü ile gençleri sevindirdi.Çabalarımızla bu yıl Netgaz’a 4 trilyonluk doğalgaz yatırım bütçesi ayırttırdık ve doğalgaz girmeyen yer kalmayacak.

“ Benim mahallemdeki 22 senelik Sağlık Ocağını götürenler utansın”diyen Beşyüz evler mahallesi muhtarı Orhan Demirel yaptığı hizmetlerinden dolayı Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür etti. Bizimle yol arkadaşlığı yapmaya var mısınız ? “diye soran Oprukçu’ya Beşyüz evler sakinlerinden coşkulu  bir yanıt geldi ;” Varız “dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.