1. HABERLER

  2. Özkan Özgüven ve İlçe Teşkilatı Gece Gündüz Durmadan Çalışıyor..

Özkan Özgüven ve İlçe Teşkilatı Gece Gündüz Durmadan Çalışıyor..

Ak parti Ereğli belediye başkan adayı Özkan Özgüven ve İlçe Teşkilatı gece gündüz durmadan çalışıyor..Bu kapsamda hem ilçede hem de  Ankara...

A+A-

Ak parti Ereğli belediye başkan adayı Özkan Özgüven ve İlçe Teşkilatı gece gündüz durmadan çalışıyor..

Bu kapsamda hem ilçede hem de  Ankara ve Konya da yoğun tempoda çalışan özgüven gün akşam da ev ziyaretlerinde bulundu. Doğu alagöz, Eti mahallesi ve Yunuslu mahallesinde ev ziyaretlerinde bulunan ÖZGÜVEN  mahalleliler tarafından sevgiyle karşılandı.

Öte yandan bugün saat 10:30 Zengen kasabası na  Ak parti ilçe yönetimi ile tam anlamıyla çıkarma yapan Ak parti Ereğli belediye başkanı Özkan ÖZGÜVEN  Cuma namazı öncesi önce yeni Zengen  daha sonrada eski Zengen de vatandaşlarla bir araya geldi gösterilen özel ilgi ve kalabalık dikkatlerden kaçmazken özgüven konuşmasına gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek başladı.

30 Mart ta yapılacak olan seçimin sadece Ereğli belediye başkanı yahut büyük şehir belediye başkanını belirleme yeceğini,özellikle ülkemiz üzerinde oynan kirli oyunlara karşı milli iradenin ve ülke geleceğinin belirlenmesi  noktasında  bir dönüm noktası olacağının altını çizen ÖGÜVEN  MHP belediye başkan adayı  Hüseyin obrukçu ya yüklendi.

Türkmen köyü yol kavşağındaki çalışmalarımızı hazmedemeyen e demeyen sayın obrukçu bize yönelik suç duyusunda bulunacakmış eğer bu yoldaki sorunu çözmek buraya bir yatırım gelmesini sağlamak suç ise böyle suç baş tacımızdır diyen özgüven projeleri hakkında da bilgi verdi.

Zengen  Halkın dan, önce dua sonra destek isteyen özgüven biz kazanmak için çalışıyoruz önce Allahın izni sonrada sizlerin desteği ile göreve geldiğimizde kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbir şeyi sizlere yapmayacağız dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.