1. HABERLER

  2. VARDAR,”BİZ HİZMET İÇİN GÖREVE GELDİK”

VARDAR,”BİZ HİZMET İÇİN GÖREVE GELDİK”

Halkapınar Belediyesi tarafından yol genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor.Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, yol genişletme çalışmalarının...

A+A-

Halkapınar Belediyesi tarafından yol genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, yol genişletme çalışmalarının yapıldığı alanlarda çalışmaları yerinde inceledi.

İlçe merkezinde bir süredir yürütülen çalışmalara ilişkin Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar yaptığı açıklamada ,mevcut imkanları en iyi şekilde değerlendirerek Halkapınar’ın çehresini değiştirmeye gayret ettiklerini dile getirdi.

Vardar , seçim zamanında verdiği sözlerini yerine getirmye çalışmalarıyla devam ediyor.İlçe merkezindeki dar olan yolların genişletildiğini ,bunun yanı sıra atıl olan istinat duvarlarının da yenilendiğini dile getirerek ,bu çalışmaların hız kazanması için greyder temin ederek çalışmaların verimli olmasını sağladıklarını kaydetti.

Yapılan çalışmalarda kimi zaman çalışan ekibe eşlik eden ve zaman zaman kolları sıvayıp eline kazma kürek alan ,harç ile tuğla örerek çalışmalarda bizzat bulunan Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, göreve gelirken Halkapınar’ın çehresini değiştirmeye kararlı olduklarını hatırlatarak, bugün bu çalışmalarla seçim sürecinde verilen sözlerin de yerine getirildiğini ifade etti.

Torosların eteğindeki Halkapınar’a hizmet sunmanın çabasında olan Belediye Başkanı Fahri Vardar, başta Halkapınar’da yaşayan vatandaşlar olmak üzere bölge halkının da taktirini kazanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.