1. HABERLER

  2. Yusufeli Derneği ‘Oprukçu’ Dedi

Yusufeli Derneği ‘Oprukçu’ Dedi

 Artvin ve Yusufeli Derneği Ereğli Şube Başkanı Engin Ertekin, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek, Ereğli adına...

A+A-

 

Artvin ve Yusufeli Derneği Ereğli Şube Başkanı Engin Ertekin, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek, Ereğli adına gerçekleştirilen projelerin göz ardı edilemeyecek kadar önemli olduğunu ve bu nedenle bir sivil toplum kuruluşu olarak seçimlerde başkanın yanında olacakları sözünü verdi.

 

Ereğli Sevdalısı olarak çıktığı yolda önüne çıkartılan engelleri yok sayarak projeleri tek tek hayata geçirmesi nedeniyle halkın haklı olarak sevgi ve ilgisini kazanan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte sivil toplum örgütleri ve halktan insanların seçimlerde destek verme sözü artarak devam ediyor.

Artvin ve Yusufeli Derneği Ereğli Şube Başkanı Engin Ertekin, İbrahim Ertaştan, Erdinç Ertekin ve Belediye Meclis aday adaylarından Dursun Taştan’dan oluşan bir heyet Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek ‘Hep destek, tam destek’ sözünü verdiler.

Belediye olarak Ereğli’de hizmet girmemiş tek bir sokak dahi bırakmayan bir tempoda çalışırken, önüne çıkartılan sorunlardan yılmadan halka hizmeti hakka hizmet sayan bir başkanın yeniden görev alması gerektiğinin altını çizen Engin Ertekin ve yanındaki heyet, “Ortada bir başarı ve gayret varsa, bunun takdir edilmesi ve desteklenmesi gerekir. Ereğli’de daha önce iktidar gücünü elinde bulundurmasına rağmen, hizmet üretmeyenleri de gördüğümüz için, bu gün yapılanlar ve yapılması planlanan hizmetler bizim için son derece önemli. Bu nedenle mevcut belediye başkanımız Hüseyin Oprukçu beyin yeniden başkan olarak görev alması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız” şeklinde görüş belirttiler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise yapılan ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ve yapılan hizmetlerin birileri tarafından yok sayılmak istenmesine rağmen halkın bunun bilincinde olmasının son derece güzel olduğunun altını çizerek, “Biz göreve geldiğimiz gün başkanlık koltuğu bile haciz edilen, çeşitli engellemelerle hizmet etmemizin önü tıkanan bir ortamdan bu günlere geldik. Rabbülalemine şükürler olsun ki bu gün arkamızda her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen ürettiğimiz hizmetin ve hayata geçirdiğimiz projelerin farkında olan bir Ereğli var. Attığımız her adımda Ereğli’yi bir adım öteye götürmenin hesaplarını yapıyoruz. Bu yolda bizim yanımızda yer alan ve yer alacağını ifade eden tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyor ekibim ve yol arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Demek ki, yok saymak ve görmemeye çalışmakla yapılan hizmetler göz ardı edilemiyormuş” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.