1. HABERLER

  2. Zorlu,Özgüven ve Nas'dan Kıratlıya Ziyaret

Zorlu,Özgüven ve Nas'dan Kıratlıya Ziyaret

Hemşehrimiz Metin Kıratlıya ziyaret: Zorlu, Özgüven ve Nas Kıratlıyı makamında ziyaret ettiler.Ak parti Konya Milletvekili Prof. Dr.Cem Zorlu, Ereğli Belediye...

A+A-

Hemşehrimiz Metin Kıratlıya ziyaret: Zorlu, Özgüven ve Nas Kıratlıyı makamında ziyaret ettiler.

Ak parti Konya Milletvekili Prof. Dr.Cem Zorlu, Ereğli Belediye başkanı Özkan Özgüven, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcılığına atanan hemşehrimiz Metin Kıratlı’yı Makamında ziyarete bulundular ve hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr.Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas Ankara’da Çeşitli ziyaretlerde bulundular ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ak Parti grup toplantısını dinlediler. Zorlu, Özgüven ve Nas’ın ziyaretleri arasında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcılığına atanan hemşehrimiz Metin Kıratlı’da ziyaret ederek onure ettiler.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcılığına atanan hemşerimiz Metin Kıratlı ise ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirtirken ve Hemşehrilerimle birlikte olmak Ereğli’yi konuşmak beni çok mutlu etti ve sevindirdi dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.